Advitas is een financieel adviesbureau. Wij zijn financieel planners die jaren werkzaam zijn in de financiële dienstverlening. Onze adviseurs voorzien u van deskundig advies op het gebied van hypotheken, pensioenen en financial planning. Wij werken met alle maatschappijen samen en zijn daardoor onafhankelijk, gebruiken begrijpelijke taal en zijn oplossingsgericht.

Als onafhankelijk adviseur ondersteunen wij u bij onder meer de volgende zaken:

  • periodieke financiële check-up
  • advies bij verhuizing
  • verzorgen van pensioencommunicatie

Wij hebben u nodig om onze dienstverlening te verbeteren!

Advitas doet er alles aan om u naar tevredenheid van dienst te zijn. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0513-744 134. U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier op onze website.

Wanneer u van mening bent dat onze medewerkers uw vragen niet naar tevredenheid hebben kunnen beantwoorden, dan kunt u een klacht indienen. U stuurt een klacht in naar het daarvoor bestemde e-mail adres klachten@advitas.nl. U kunt een klacht ook per post insturen naar: Abe Lenstraboulevard 62-2, 8448 JB Heerenveen onder de duidelijke vermelding ‘klacht.’

U ontvangt zo snel mogelijk een reactie op uw klacht. In verband met de benodigde zorgvuldigheid kan het antwoord soms iets langer op zich laten wachten, maar nooit meer dan zes weken. Indien u het echt niet eens bent met onze beoordeling van uw klacht, dan kunt u uw klacht voorleggen bij het Kifid:

Klachten Instituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG DEN HAAG

Advitas BV is bij Kifid geregistreerd onder nummer 300.015339

Admin@dvitasInfo