Financieel adviseur

Lion Hintzen

Grathem| Limburg
lhintzen@advitas.nl
Kosteloos en vrijblijvend eerste adviesgesprek

Maak een afspraak met Lion

Laat Lion u terugbellen

Bel mij terug

Lion helpt u graag met:

  • Het oversluiten van uw hypotheek

  • Het regelen van uw verzekeringszaken

  • Besparing van uw maandelijkse lasten

  • Financieel advies bij u thuis

Waarom Advitas?

  • Wij helpen u besparen op uw vaste lasten

  • Altijd een financieel adviseur bij u in de buurt

  • Onafhankelijk & transparant advies

  • Meer dan 30 hypotheekverstrekkers

Over Lion

Mijn naam is Lion Hintzen, woonachtig in Midden-Limburg. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Advitas met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.

Vanaf het begin van mijn carrière lag mijn focus op levensverzekeringen en pensioenen. Toen de woekerpolis affaire aan het licht kwam, heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het bekijken van alternatieven zodat de consument er beter van werd. Doordat er vele honderden polissen door mijn handen zijn gegaan, heb ik me gespecialiseerd in het brede scala aan producten die er in het verleden zijn afgesloten. Zo ook in alle alternatieven die er inmiddels zijn om er op een verantwoorde manier voor te zorgen dat gestelde doelen wel worden gehaald. Hierdoor worden pensioengaten weggewerkt of toekomstplannen weer bereikbaar.

Ik analyseer de situatie en breng de knelpunten aan het licht. Nadat ik heb gevraagd wat u als klant zelf zou willen, ga ik bekijken wat er in uw situatie de beste oplossing is, met als uitgangspunt maximaal voordeel voor u.

Sinds enige tijd ben ik adviseur Hypothecair Krediet zodat ik u ook kan helpen met de complexe zaken die spelen bij het afsluiten of aanpassen van uw hypotheek.

Jaren geleden zag de wereld van de hypotheken er heel anders uit. De rentes waren een stuk hoger dan tegenwoordig en veel hypotheken kenden geen aflossing of waren gekoppeld aan een beleggingspolis. De overheid wil dat deze hypotheken onder de loep worden gehouden omdat er mogelijk een probleem op de einddatum kan ontstaan.

Ik kan u hierbij begeleiden zodat we samen bepalen of uw constructie kan worden verbeterd met een lagere maandlast of restschuld als gevolg. Verder zullen we allemaal moeten verduurzamen, maar hoe gaan we dat betalen?

Tijdens mijn bezoek leg ik u in begrijpelijke taal uit waar u destijds voor heeft gekozen en of dit nog bij u past jaren later. Ik houd rekening met uw wensen en behoeften en zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.