Financieel adviseur

Richard Knarren

Hoensbroek | Limburg
rknarren@advitas.nl
Kosteloos en vrijblijvend eerste adviesgesprek

Maak een afspraak met Richard

Laat Richard u terugbellen

Bel mij terug

Richard helpt u graag met:

  • Het oversluiten van uw hypotheek

  • Het regelen van uw verzekeringszaken

  • Besparing van uw maandelijkse lasten

  • Financieel advies bij u thuis

Waarom Advitas?

  • Wij helpen u besparen op uw vaste lasten

  • Altijd een financieel adviseur bij u in de buurt

  • Onafhankelijk & transparant advies

  • Meer dan 30 hypotheekverstrekkers

Over Richard Knarren

Mijn naam is Richard Knarren, werkzaam bij Advitas sinds 2015.
Al ruim 15 jaar voer ik met passie mijn beroep als financieel adviseur uit, in de provincies Limburg en Noord-Brabant.

Binnen Advitas heb ik mijzelf ontplooid als een allround financieel adviseur. In het bijzonder heb ik mij gespecialiseerd in het oplossen van tekortkomingen in hypotheken en pensioenen, en de daaraan verbonden polissen of spaarproducten. Belangrijk voor mij als adviseur is dat de klant bij het geven van een dergelijk hersteladvies centraal staat. Hierom tracht ik bij het verlenen van advies de beste oplossing voor een klant te zoeken. Het geeft mij voldoening om een goed advies te geven waarop de klant er financieel gezien aanzienlijk op vooruit gaat.

Ik vind het prettig dat de adviseur bij Advitas u thuis komt bezoeken waardoor u als klant zich comfortabel voelt en alle benodigde aandacht op u gevestigd kan zijn.

Wat klanten zeggen over Richard.

Lees de klantervaringen met Richard.

Tanja en Robert Weijers

Dag Mr. Knarren,

Na ons eerste gesprek bij ons thuis, willen we Richard wederom graag bedanken voor de zeer prettige wijze waarmee hij onze vragen nu telefonisch beantwoord heeft. Dit in begrijpelijke taal, waarbij Richard op geduldige, rustige manier duidelijkheid schept. Ook iets 2 of 3 keer uitleggen, wanneer we iets niet direct begrepen, is u niet te veel. En ook begrip voor onze situatie liet Richard duidelijk merken en liet alle opties de revue passeren. Ook de niet opdringerig manier van werken/communiceren, hebben we als erg prettig ervaren. Als ook uw flexibiliteit in planning en het al dan niet op locatie of telefonisch afhandelen van onze vragen.

Na ons “huiswerk”, zoals Richard dat noemde, zullen we opnieuw contact met Richard opnemen.

M.v.g. ,

Tanja en Robert Weijers

Rian Panciera de Jong

Op 16 maart kwam Richard bij mij thuis voor een vrijblijvend gesprek. Het werd een lang gesprek. Richard legde het zo duidelijk uit dat ik verder wilde gaan. Het is nu 2 april en de zaken zijn afgehandeld na veel telefoontjes en e-mails is het rond en maken we een afspraak bij de notaris. Ik wil Richard heel hartelijk bedanken voor de geduld en vriendelijkheid. Ik heb heel veel vertrouwen in Advitas maar vooral in heer Knarren. Als ik nog eens financiële zaken heb kom ik bij Richard. Heel hartelijk bedankt. 

Met vriendelijke groet,

Rian Panciera de Jong

Tiny en Annie Dijkhuizen

Hierbij wil ik Richard Knarren heel hartelijk bedanken. Niks was hem te veel!!! Wij weten niet zo goed om te gaan met computer ed. We konden altijd terecht bij hem. We zouden hem zeker aanbevelen in onze kennis kring.

Nogmaals hartelijk dank.

Groetjes Tiny en Annie Dijkhuizen.