Vacature

Commercieel Medewerker

Na jouw zomervakantie was het tijd voor de volgende stap in je loopbaan: een meer serieuze baan die gecombineerd kan worden met je studie. Met je vliegtickets nog in je binnenzak ging je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tijdens vorige baantjes had je al wat werkervaring opgedaan, maar nu wilde je graag een bijbaan waarbij je kan laten zien wat je in huis hebt, één waarover je met trots kan vertellen. Er was veel keuze in banen, maar na jouw gesprek bij Advitas wist je het zeker; dit wordt het! Als commercieel medewerker bij Advitas kun je lekker bijverdienen, flexibel je eigen dagen en uren bepalen en werken aan je sales skills. De tijd is dan ook voorbij gevlogen, inmiddels ben je alweer een jaar verder. Je hebt een hoop kennis opgedaan over de financiële branche. Je manager was zo onder de indruk van jouw prestaties dat je mocht doorgroeien naar de functie supervisor. Dit heeft natuurlijk alles te maken met jouw inzicht in de bespaarmogelijkheden voor de klant en de kwalitatieve afspraken die jij bij je collega adviseurs hebt ingepland.

Goed op je plek zijn en je talent benutten, dat is waar wij voor staan bij Advitas. Bovenstaand verhaal is van een van onze collega’s, Sara. Spreekt dit jou aan en wil jij je carrière ook starten bij Advitas?

Wie zijn wij?
Advitas – een snelgroeiend financieel dienstverlener – opgericht in 2006 door 3 ondernemers die zijn gestart met bellen vanuit een zolderkamer in Alkmaar. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheek- en vermogensbeheer, waarbij de focus ligt op het proactief adviseren van onze bestaande klanten (+ 300.000 klanten).

In totaal werken er nu zo’n 180 medewerkers bij Advitas. Onze collega’s zijn betrokken, gemotiveerd en willen het verschil maken. Bij Advitas vinden wij het belangrijk dat medewerkers het beste uit zichzelf halen en zich thuis voelen en zich verder kunnen ontwikkelen. Het Afsprakenbureau in Alkmaar bestaat uit een team van 55 medewerkers en Haarlem uit 20 medewerkers. Ons Afsprakenbureau kenmerkt zich als een dynamisch en gezellig team van jonge medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar.

Ben jij de commercieel medewerker die wij zoeken?
Heb jij een vlotte babbel én ben je commercieel ingesteld? Ben jij een social animal met liefde voor mensen, eten, drinken en uitgaan? Weet jij de agendaplanning van onze hypotheek adviseurs te vullen? En kun jij in een hoog tempo meegroeien met een groeiende financiële dienstverlener? Dan gaat je hart van deze vacature sneller kloppen!

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker voor onze locaties Alkmaar en Haarlem. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het belangrijkste onderdeel in onze organisatie: een afspraak maken met de klant en deze inplannen bij onze adviseurs. Nog geen ervaring? Geen probleem, alles wordt jou uitgelegd tijdens de training.

Hoe ga je dat precies bereiken?

 • Je benadert telefonisch onze bestaande klanten over hun lopende financiële producten. Het gaat dan om hypotheken, levensverzekeringen of lijfrentes.
 • Je inventariseert of de klant behoefte heeft aan een gesprek met een financieel adviseur en maakt vervolgens een afspraak.

Beschik jij over deze competenties?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een commerciële instelling;
 • Resultaatgericht en energiek;
 • Overtuigingskracht, gedreven en doelgericht;
 • Zelfverzekerd en een gunfactor;
 • & natuurlijk sociaal!

Dit krijg je van ons!

 • Een uitdagende en dynamische baan voor 12 tot 32 uur per week;
 • Een uitstekend salaris vanaf 11 euro per uur met daarbovenop een aantrekkelijke bonusregeling;
 • De mogelijkheid om je WFT’s te behalen;
 • Korting op een sportschool abonnement;
 • Flexibele werktijden (maandag tot donderdag tussen 09:00 uur en 21:00 uur, vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur);
 • Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen tot sales professional;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld supervisor of hypotheekadviseur;
 • Regelmatig teamuitjes waarbij we gaan bowlen, borrels drinken of karaoke zingen met het hele team.

Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s? Maak alvast kennis met Sara!

Hi, ik ben Sara en werk nu zo’n 2 jaar bij Advitas. Eerst als commercieel medewerker maar inmiddels doorgegroeid tot supervisor. Als je bij ons komt werken ondersteun ik jou tijdens je werkzaamheden en mag je mij alles vragen! Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen en help je dan ook graag bij het groeien in je functie. Hard werken is bij Advitas belangrijk, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. We hebben regelmatig leuke vrijdagmiddagborrels, zie ik jou binnenkort ook?

Solliciteren
Maakt jou hart een sprongetje van deze vacature? Dat is een goed teken, want Sara en onze andere 180 collega’s zitten om jou te springen! Wacht daarom niet te lang met solliciteren en reageer direct. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Martine Rietveld, recruiter Advitas, op e-mailadres: mwrietveld@advitas.nl.

Sollicitatie: Commercieel medewerker

Solliciteer hier!

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)