Duurzaam wonen

Uw woning verduurzamen
Overweegt u uw woning (verder) te verduurzamen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bij het verduurzamen van uw woning komt heel wat kijken. Het is belangrijk eerst te onderzoeken welke duurzame maatregelen het meeste rendement opleveren voor uw specifieke situatie en hoe deze gefinancierd kunnen worden.

Het afgelopen jaar hebben onze adviseurs meer dan 15.000 gesprekken, waarbij het thema woningverbetering, verduurzaming en de financiering daarvan veel ter sprake kwam. Veel klanten hebben we kunnen begeleiden bij het verduurzamen van de woning, wat resulteerde in lagere energielasten, verbeterd wooncomfort en vaak ook een hogere woningwaarde.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek
Als u interesse heeft om uw woning (verder) te verduurzamen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze gespecialiseerde verduurzaamadviseurs. Tijdens dit gesprek kunnen we adviseren over:

• Verduurzamingsmogelijkheden
U krijgt inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden voor uw woning, inclusief welke aanpassingen de grootste besparingen kunnen realiseren. Daarnaast krijgt u een schatting van de verwachte besparingen en de benodigde investeringen.

• Financiering vanuit uw hypotheek
We onderzoeken de beste financieringsopties bij uw huidige hypotheekverstrekker, de benutting van overwaarde en eventuele subsidies. Daarnaast maken we de impact van de verduurzamingsmaatregelen op uw maandelijkse hypotheeklasten inzichtelijk.

• Persoonlijk advies en begeleiding
Besluit u uw woning na ons oriëntatiegesprek (verder) te verduurzamen, dan ondersteunen we u vanaf de aanvraag bij uw hypotheekverstrekker tot aan de selectie van gespecialiseerde verduurzaambedrijven.

Afspraak maken
Heeft u interesse in een vrijblijvend oriëntatiegesprek of heeft u vragen? U kunt ons als volgt bereiken:

Bel ons op 072 – 3034825

Of plan hieronder direct een afspraak.

Maak een afspraak

Waarom Advitas?

  • vrijblijvend adviesgesprek

  • 100% onafhankelijk advies

  • Vergelijken 30+ geldverstrekkers

  • persoonlijk advies, online of bij u thuis

  • begrijpelijk en duidelijk verhaal

Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Lees het op Advieskeuze: