Ons verhaal

Advitas is ruim 15 jaar geleden opgericht om u te helpen bij uw financiële keuzes want deze keuzes hebben een vergaand effect op uw leven.

Wij geloven in persoonlijk advies bij u thuis want uw financiële situatie is uniek. In uw vertrouwde omgeving brengt onze financieel adviseur uw financiële situatie en wensen in kaart.

Ons doel is besparing op uw vaste lasten te realiseren en u financiële zekerheid te bieden. We zijn gespecialiseerd in hypotheken, (be)sparen en verzekeringen en u kunt van ons een onafhankelijk advies in begrijpelijke taal verwachten.We hebben ruim 100 collega’s in geheel Nederland en altijd een financieel adviseur bij u in de buurt.

René & Arnold

200.000 +

Advitas heeft meer dan 200.000 + klanten.

Landelijke dekking

Onze financieel adviseurs zitten door heel Nederland, altijd een adviseur bij u in de buurt!

15 jaar ervaring

Advitas is al ruim 15 jaar onafhankelijk actief

Écht onafhankelijk advies

Advitas is 100% onafhankelijk en werkt altijd in uw belang. Door een uitgebreide vergelijking te maken van vrijwel alle aanbieders op de markt, kan uw financieel adviseur zoeken naar een hypotheek die aansluit bij uw situatie.

Zo kijkt uw financieel adviseur naar uw wensen en behoeften voor de korte en lange termijn, de risico’s die u wilt nemen en uw huidige financiële situatie. Zo weet u zeker dat u écht de best passende hypotheek heeft voor uw situatie. Meer weten? Download onze dienstverleningsdocumenten.