Ons verhaal

Advitas is ruim 15 jaar geleden opgericht om u te helpen bij uw financiële keuzes, want deze keuzes hebben een vergaand effect op uw leven.

Bij Advitas geloven we dat mensen gelukkiger zijn wanneer zij hun geldzaken op orde hebben. Wij willen onze klanten financieel bijstaan op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenadvies. Hiermee zorgen we voor financiële rust en zekerheid. Doorlopend advies niet alleen nu maar ook straks, want tijdens de looptijd van de financiële producten zijn er momenten waarin de financiële situatie of de wensen en behoeften van de klant veranderen. Daarnaast willen wij klanten helpen hun financiële huishouding te verbeteren en waar mogelijk te besparen.

Wij geloven in persoonlijk advies bij u thuis want uw financiële situatie is uniek. In uw vertrouwde omgeving brengt onze financieel adviseur uw financiële situatie en wensen in kaart. U kunt van ons een onafhankelijk advies in begrijpelijke taal verwachten. We hebben ruim 150 collega’s in geheel Nederland en altijd wel een financieel adviseur bij u in de buurt.

René & Arnold

Directeurs
300.000 +

Advitas heeft meer dan 300.000 + klanten.

Landelijke dekking

Onze financieel adviseurs zitten door heel Nederland, altijd een adviseur bij u in de buurt!

15 jaar ervaring

Advitas is al ruim 15 jaar onafhankelijk actief

Écht onafhankelijk advies

Advitas is 100% onafhankelijk en werkt altijd in uw belang. Door een uitgebreide vergelijking te maken van vrijwel alle aanbieders op de markt, kan uw financieel adviseur zoeken naar een hypotheek die aansluit bij uw situatie.

Zo kijkt uw financieel adviseur naar uw wensen en behoeften voor de korte en lange termijn, de risico’s die u wilt nemen en uw huidige financiële situatie. Zo weet u zeker dat u écht de best passende hypotheek heeft voor uw situatie. Meer weten? Download onze dienstverleningsdocumenten.