Extra hypotheek voor de
verbouwingskosten

Ik wil mijn woning verbouwen

Wilt u een nieuwe keuken, badkamer of een serre? Dan krijgt u te maken met verbouwingskosten. Door uw hypotheek aan te passen of een extra hypotheek af te sluiten kunt u deze kosten dekken. Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs bij u in de buurt. Wij helpen u graag bij het maken van een financiële keuze.

Tip: Kijk of u in aanmerking komt voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie NHG). Dan kunt u profiteren van een nog lagere rente.

Er zijn verschillende manieren om uw verbouwing te financieren. Welke manier voor u het beste is, hangt vooral af van het tijdsbestek waarin u wilt gaan verbouwen en wat uw financiële mogelijkheden zijn. Wilt u weten welke manier van financieren interessant voor u is? Onze adviseur vertelt het u graag in een persoonlijk gesprek. Doordat we met meer dan 30 hypotheekaanbieders samenwerken kunnen we u eerlijk en transparant adviseren en hebben we altijd een passende hypotheek voor u.

Maak snel en gemakkelijk online een afspraak met één van onze adviseurs of laat u door ons terugbellen op een tijdstip dat het u uitkomt om een afspraak in te plannen.

Waarom Advitas?

  • Wij helpen u besparen op uw vaste lasten

  • Altijd een financieel adviseur bij u in de buurt

  • Onafhankelijk & transparant advies

  • Meer dan 30 hypotheekverstrekkers

Maak een afspraak
Heeft u een vraag?
Bekijk de veelgestelde vragen ⟶